BiH

DANAS KAD POČNE, NEĆE STATI DO NEDJELJE, A BIĆE I MINUS 10: Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna četiri dana

Danas već u jutarnjim satima novo naoblačenje sa sjevera koje će do sredine dana stići do juga zemlje

Led na automobilu - Blogspot.com

U nizinama će padati kiša. Snijeg ili susnježica iznad 500 metara nadmorske visine. Tokom noći na četvrtak u Bosni će padati samo slab snijeg. Slab snijeg i na sjeveru Hercegovine.

Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna između -1 i 5°C, na jugu do 10°C.

U četvrtak u Bosni oblačno vrijeme sa snijegom. U Hercegovini uglavnom vedro. Oblačno sa slabim snijegom na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između -9 i -3°C, na jugu zemlje do 1°C. Najviša dnevna između -6 i -1°C, na jugu do 4°C.

U petak u Bosni oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini uglavnom vedro. Jutarnja temperatura zraka između -10 i -4°C, na jugu zemlje do -1°C, a najviša dnevna između -6 i 4°C.

U subotu u Bosni oblačno sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka između -10 i 2°C, a najviša dnevna od -4 do 5°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh