BiH

Zabranjeno pušenje uvelo Mostarce u 2019.

Doček Nove godine za pamćenje Mostarcima je priredila grupa Zabranjeno pušenje, koja je zajedno sa prisutnima na Šetalištu brojala posljednje sekunde stare godine.

nova-godina-mostar-pusenje

Prije Zabranjenog pušenja nekoliko hiljada posjetilaca zabravljali su DJ Roof Aw, SARS, a na kraju i mostarski bend Dobre vibracije.

Zabranjeno pušenje na pozorinici se pojavilo malo iza 23 sata, a lider Sejo Se*on pozdravio je Mostarce u vjetrovitoj noći.

Nakon pjesama sa novog albuma uslijedili su stari hitovi. Prvi među njima bio je “Bos ili hadžija”…

Ovo je inače drugi zaredom doček Nove godine na otvorenom u Mostaru zaredom nakon desetogodišnje pauze. Organizator spektakla na Šetalištu bio je tim Mostar 2024.

U sklopu Zimskog grada prethodno su nastupili bendovi poput TBF-a, Letu štuke, Elementala i brojnih domaćih muzičkih umjetnika i grupa.

Zimski grad zatvara se 7. januara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh