Vijesti

U BiH sutra oblačno s kišom, krajem dana prestanak padavina

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Krajem dana, padavine će oslabiti i postupno prestati.

Kišno vrijeme - SrpskaInfo.com

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, na jugu do 15, a najviša dnevna od 11 do 17, na jugu do 19 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom. Jutarnja temperatura oko 7, a najviša dnevna temperatura oko 15 stepeni.

Danas je Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 2 stupnja, Ivan Sedlo 11, Livno 12, Široki Brijeg 13, Bihać 14, Banja Luka, Mostar i Sokolac 15, Prijedor, Sanski Most i Sarajevo 16, Trebinje 17, Neum 18, Tuzla i Zenica 19 te Zvornik 21 stepeni, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH,pišu Vijesti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh