Vijesti

Nije donio sreću domaćima: Milorad Dodik gledao utakmicu PSG-a i Barcelone

Iako je moj prvi izbor košarka, volim i fudbal, a ovakav sportski spektakl se ne propušta, rekao je Dodik

Milorad Dodik, predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, sinoć je na Parku prinčeva gledao utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između PSG-a i Barcelone.

Dodik se pohvalio da je mjesto na tribinama zauzeo zahvaljujući Nasseru Al-Khelaifiju, prvom čovjeku francuskog prvaka, ali čini se nije donio sreću domaćinu koji je poražen sa 2:3.

– S uživanjem sam pogledao četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka između PSG i Barcelone u Parizu. Iako je moj prvi izbor košarka, volim i fudbal, a ovakav sportski spektakl se ne propušta. Hvala gospodinu Nasseru Al-Khelaifi, predsjedniku i izvršnom direktoru Paris Saint Germaina, na pozivu – napisao je Dodik na svom Twitteru na kojem je objavio video kako ushićeno aplaudira nakon gola koji su postigli domaći.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh