Vijesti

Meteorolozi objavili kakvo vrijeme možemo očekivati u narednih nekoliko dana

U Bosni i Hercegovini danas će prije podne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana. Povremeni lokalni pljuskovi uglavnom u Hercegovini, istočnim i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Dnevna temperatura zraka od 17 do 23 stepena.

Kišno vrijeme - SrpskaInfo.com

U nedjelju, 29. oktobra bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, a dnevna od 16 do 22, u Hercegovini i sjevernim područjima Bosne do 25 stepeni.

Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se u ponedjeljak 30. oktobra. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, a dnevna od 18 do 24, u sjevernim područjima Bosne do 26 stepeni.

U utorak, 31. oktobra bit će pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Intenzivniji pljuskovi praćeni grmljavinom očekuju se poslije podne u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna od 17 do 23 stepena.

U srijedu, 1. novembra jutro će biti umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje u ostatku dana. U jutranjim satima, u sjevernim i istočnim područjima Bosne, očekuje se kiša. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH,piše N1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh