Vijesti

CAR UPAO KOD ALEKSANDRE! Pogledajte reakciju trudne Nikolićeve!

Ovo nikome nije moglo da promakne.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Tenzija između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara se ne smanjuje, a nakon što su raskinuli vjeridbu, te je Aleksandra napustila Crikvenicu i njegov porodični dom, objavila je i da je u drugom stanju. Ipak, Nikolićeva je odlučila da dijete podiže sama, a njih dvoje ne prestaju sa prepucavanjima.

Otkako se vratila u Beograd Aleksandra ne prestaje da snima za TikTok, a sinoć dok je bila u lajvu, u njeno snimanje je upao niko drugi, nego Car!

Filip je najprije pratio uključenje svoje bivše drage “iz sjenke”, a potom je odlučio da joj se javno obrati.

– Mutiraš svaki pozitivan komentar o meni! Da li se vide moji komentari? – pisao je Filip bijesno, dok ga je Aleksandra sve vreme ignorisala, ali to ga nije sprečilo da nastavi da šalje uznemirujuće poruke, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh