Vijesti

Stanivuković najavio besplatan parking deset dana

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je besplatan parking deset dana za sve građane kako bi dokazao da se ne radi o punjenju budžeta grada Banjaluka, te je pozvao predstavnike SNSD-a da se takmiče ko je bolji.

“Ne dozvoljavam bilo koju vrstu laži. Predsjednik skupštine radi po direktivi, onako kako mu se kaže, pa tako je morao podnijeti i krivičnu prijavu protiv mene”, rekao je on te dodao da gradonačelnik ima ovlaštenje da odredi visinu u način naplate parkinga.

“Tako je i prošli gradonačelnik Igor Radojčić uveo niltu zonu bez saglasnosti Skupštine”, naveo je on.

Kako kaže Banjaluka je spremna da uvede besplatan parking onog trenutka kada SNSD smanji akcize, neka smanje cijenu goriva, ili struje,pišu Vijesti

“Donijeću odluku, odnosno pravilnik da deset dana parking bude besplatan, a neka oni smanje akcizu na sedam dana, neka struja bude jeftinija”, rekao je Stanibuković.

Kako kaže hajde da se takmiče ko je bolji.

“Neka oslobode građane velikog nameta”, rekao je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh