Vijesti

“POD VELIKIM JE STRESOM, BOJI SE ZA ZDRAVLJE” – Tara Simov SMRŠALA 16 kilograma poslije POROĐAJA? ŠTA SE OVO DEŠAVA

Tara je imala buran ljubavni život koji je doveo do toga da joj se zdravstveno stanje pogorša.

Tara Simov - srbija danas

Bivša zadrugarka Tara Simov prije manje od mjesec dana dobila je sina Nikolaja, ali je nekoliko dana nakon porođaja raskinula sa ocem djeteta, Danilom Raičevićem.

Tara je svakodnevno posvećena svom sinu, a kako saznajemo zbog cjelokupne situacije u kojoj se našla nakon porođaja smršala je 16 kilograma.

– Tara iako ne želi da prizna i hrabro se bori i ide naprijed, vjerovatno joj nije svejedno zbog cjelokupne situacije koja se dogodila sa Danilom. Smršala je za dvije nedjelje čak 16 kilograma, sve zbog stresa. U ponedjeljak ide kod doktora da uradi gastroskopiju, jer se plaši da je dobila čir na želucu od tolike brige i stresa. I ona je željela da izgrade zajedno porodicu, međutim sve je nekako prerano krenulo nizbrdo – kaže za Blic izvor blizak Tari Simov.

Podsjetimo, Danilo se nedavno oglasio na mrežama i priznao da on i Tara više nisu zajedno.

– Kako mi je život lijep od kako sam slobodan, srećan put – napisao je Danilo.

Nakon njega, oglasila se i Tara na mrežama gdje je poručila da je ona od sada samohrana majka.

– Jedno i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna djevojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg – poručila je Tara.

Inače, Tara i Danilo nakon njenog porođaja otišli su da žive u njegovom porodičnom domu u Nišu, ali je došlo do kraha romanse.

Podsjetimo, najveći problem između njih dvoje je bio, kako navodi izvor blizak ljubavnom paru, to što Danilo sve vreme živi momačkim životom.

– Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa djetetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete – priča dobro obavešten izvor za “Blic” i dodaje:

– Iz priloženog što Danilo i Tara kače na svojim Instagram profilima, do raskida između njih dvoje je došlo. Još uvijek nije sigurno da li će se pomiriti i kako će dalje teći njihov odnos. Tara je vidno smršala nakon porođaja, a i u više navrata je isticala da je imala komplikacije u trudnoći. Izašla je iz bolnice dva dana poslije carskog reza i nije joj bilo teško da obavlja sve kućne poslove i uz to čuva dijete – ističe dobro obavešten izvor za “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh