Vijesti

Novi užas u Srbiji: Dječak (13) nožem izbo mladića u stomak dok ga je stariji drug podstrekavao

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a ulica u kojoj se dogodio napad bila je jedno vrijeme blokirana za saobraćaj

A.R. (20) teško je povrijeđen u beogradskom naselju Altina kada ga je dječak (13) ubo nožem u stomak, a zbog podstrekavanja na ubistvo uhapšen je stariji muškarac.

Stariji drug ga podstrekivao na napad
A. R. (20) izboden je danas nešto poslije 15:00 sati u Zemunu na Altini, a prema nezvaničnim informacijama na njega je, kako se sumnja, nožem nasrnuo maloljetnik, kojeg je stariji drug podstrekivao na napad.

Kako nezvanično saznaju mediji u Srbiji, A. R. je izboden njegovim nožem, koji mu je prethodno ispao.

Pokušaj ubistva
Trineastogodišnjak je, kako se sumnja, uzeo nož i nakon što ga je, navodno, stariji muškarac huškao da napadne, dječak je zamahnuo i A. R. ubo u stomak. A. R. je hitno prevezen u bolnicu, a policija je privela jednu osobu koja se sumnjiči za pokušaj ubistva podstrekavanjem,piše Avaz

Prema nezvaničnim informacijama, napadnuti A. R. je od ranije poznat policiji. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a ulica u kojoj se dogodio napad bila je jedno vrijeme blokirana za saobraćaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh