Vijesti

Bivša učesnica “Života na vagi” smršala gotovo 60 kilograma: Ne predajem se

Josipa Lopac, učesnica treće sezone showa “Života na vagi” uspjela je smršati gotovo 60 kilograma. Nedavno je govorila o izazovima s kojima se susrela tokom ovog procesa.

Josipa Lopac - Instagram

Na početku showa imala je 146 kilograma, a na kraju 89. Nakon toga je nastavila redovno trenirati i paziti na ishranu.

“Pune četiri godine otkad sam sudjelovala u sjajnoj emisiji ‘Život na vagi’… Bilo je turbulencija u tih četiri godine, padova i podizanja svakodnevnih borbi. Bože moj, zato sam tu – da se borim! Ponekad je teže, ponekad lakše, ali ne predajem se”, navela je uz fotografiju na kojoj se može vidjeti koliko je napredovala. prneosi “Klix“.

Ponekad se desi da vrati nekoliko kilograma, ali ubrzo ih se uspije riješiti. Ispričala je i kako joj je suprug Boris najveća podrška u takvim trenucima.

“Uvijek trebamo nastaviti dalje, bez obzira na to gdje smo skrenuli s puta. Kad god pomislim da više ne mogu, on mi kaže: ‘Možeš, još imaš snage. Nema predaje, idemo dalje'”, rekla je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh