Vijesti

Teodora Džehverović zavodljivim plesom izludila Sarajlije

Teodora Džehverović je jedna od najpopularnijih pjevačica trenutno

Teodora Dzehverović - Express

Teodora Džehverović je jedna od najpopularnijih pjevačica trenutno. Da je tako dokazala je sjajnim nastupom u klubu “Cinemas Sloga”. Atmosfera je bila uzavrela, a klub je bio krcat. Teodora je izašla na scenu u provokativnom izdanju.

Iako je haljina bila duga, na njoj je bilo isprintano žensko tijelo, a haljina je bila otvorena na bokovima. Teodora je neumorno plesala, a sa njom su na sceni bile dvije plesačice koje od nedavno nastupaju sa njom. Svaka pjesma imala je posebnu koreografiju. prneosi “Express“.

Publika je aplauzima i ovacijama dočekala miljenicu, a od početka nastupa i pjesme “Kristijan Grej” nastala je euforija.

Pjevačica je ovih dana u žiži medijskog interesovanja zbog priče o kraju ljubavi sa Ninom Čelebićem. Ona se o tome nije oglašavala, niti je bilo šta komentarisala.

Teodora – Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh