Vijesti

FOTOGRAFIJE IZ SPLITA KAO USRED LJETA: PLAŽA ISPUNJENA POSJETITELJIMA IAKO JE KRAJ OKTOBRA

Miholjsko ljeto donijelo je neuobičajeno visoke temperature za ovaj period godine, a upravo su sunčan dan i lijepo vrijeme iskoristili i na plaži Bačvice u Splitu.

Split - Pixsell

Premda je jesen odavno nastupila, živa na termometru se tokom popodneva ovih dana rijetko spušta ispod 20 stepeni.

Ljetne temperature i sunčan dan su tako iskoristili i u Splitu, a Pixsellov fotograf je zabilježio stanje na plaži Bačvice.

Snimke sa splitske plaže nastale danas mogle bi se zamijeniti za prizore koje viđamo usred ljeta.

Peškiri na pijesku, posjetitelji koji se sunčaju i uživaju u igrama na vodi podsjećaju na početak sezone godišnjih odmora.

Uz odjeću tipičnu za ljeto – kratke rukave, šorceve i haljine, Splićani su uživali u miholjskom ljetu, a nekoliko njih je i zaplivalo.

Meteorolozi i za naredne dane najavljuju neuobičajeno visoke temperature za početak novembra, dok će za Bosnu i Hercegovinu najviša dnevna iznositi 26 stepeni. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh