Vijesti

Nakon tvrdnji da je Dejana Dragojevića IZDAO NAJBOLJI PRIJATELJ, oglasio se: POBIJESNIO čim je saznao

Jasan odgovor.

Dejan Dragojević - screenshot

Danas se u toku dana odvilo nikad burnije glasanje za najsamoživiju osobu u Bijeloj kući, tokom “Zadruge 6”, a kako je u toku svog izlaganja Bilal Brajlović, jutjuber iz Sarajeva, poznatiji kao Lil Broks, otkrio je da mu je Dino Dizdarević prije njegovog ulaska u ovu sezonu, otkrio da je njegov drug Dejan Dragojević u petoj sezoni u kojoj je pobijedio, bio itekako samoživ.

Ovim povodom, kontaktirali su Dizdarevića, kako bi otkrio da li je to zapravo istina ili laž, što je on oštro demantovao.

Zar stvarno mislite da ću ja da pričam nešto loše o Dejanu? Ovo je sve smiješno! Dokazao sam koliki sam Dejanov prijatelj i nikada u životu ovo nisam izgovorio, ovo su čiste gluposti koje je izrekao Bilal. Prvo je rekao da nije čuo za tu riječ, pa onda spomenuo da sam mu ja nešto rekao. Stvarno smiješno – istakao je Dino.

Dino Dizdarević – screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh