Vijesti

KIM KARDASHIAN U KUPAĆEM KOSTIMU POKAZALA KAKO IZGLEDA NAKON GUBITKA 7 KILOGRAMA

Kim Kardashian uživa s dečkom Pete Davidsonom na moru, a priliku je iskoristila da pokaže svoju figuru nakon gubitka sedam kilograma.

Kim Kardashian - Hayat

Reality zvijezda tri sedmice je bila na rigoroznoj dijeti kako bi se uvukla u legendarnu haljinu Marylin Monroe i zabljesnula na Met Gali. Mjesec i pol dana nakon tog glamuroznog modnog događaja pozirala je u kupaćem kostimu i dokazala da je i dalje fit.

Kardashian je na svom Instagramu s fanovima podijelila djelić atmosfere s odmora te je pozirala u crnom bikiniju i istaknula ravan trbuh.

Kim Kardashian se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila s dečkom Pete Davidsonom, a sve je očarala haljinom Marilyn Monroe za koju je morala smršati sedam kilograma.

Kim Kardashian – Hayat

Probala sam je i nije mi odgovarala. Rekla sam: ‘Daj mi tri sedmice. ‘Danas sam mršavija 7 kilograma. Bio je to veliki izazov. Bio je kao filmska uloga. Bila sam odlučna da se uklopim u nju. Nisam jela ugljikohidrate i šećer oko tri sedmice”, dodala je.

Kim Kardashian – Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh