Vijesti

NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA – ZA MALE PARE UPOTPUNOSTI JE STARI POD UČINILA NOVIM: Napravila je magiju sa jednostavnim šarama!

Kada je kreativnost tu, nema potrebe da se troše ogromne pare.

Ova djevojka popularna je na TikToku zbog svojih vrlo originalnih i dobrih ideja. Upisana je pod imenom @ohsomint, a u video je pokazala kako je svoj stari pod osvježila pod bojom i šablonima koji su koštali ukupno 10 funti (oko 1.400 dinara).

Pokazala je cijeli tok transformacije starog poda od terakote u moderan i upečatljiv. Kombinovala je bijelu i crnu boju kako bi dobila monohromatski efekt. Najprije je cijeli pod ofarbala s malo bijele boje, a potom je pomoću šablona i četkice oslikala crne i sive šare. Rezultat je fantastičan toliko da ljudi prosto ne mogu da vjeruju da to toliko dobro izgleda.

– Ovo mi je najdraža transformacija – prokomentarisala je.

Naravno, čim je objavila video, ubrzo je postao viralan. Mnogi su je pohvalili, a neki su čak napisali da ih je inspirisala da i oni sami urade nešto slično u svom domu, prenosi The Sun.

U drugom video je pokazala kako je sama preuredila neuglednu, neurednu ostavu u nešto lijepo i praktično.

@ohsomint Renter-friendly storage cupboard transformation ✨ #diy #diyproject #transformation #renterfriendly #renterhacks ♬ Still Not a Player (Remix) (TV Version-2) – Big Pun


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh