Film i TV

DEJAN BIO INTIMAN SA SUBOTIĆKOM! Ovo su SNIMCI SA PIJANE ŽURKE: David i Dalila bili tu i gledali sve

Nismo zaboravili vaše “igrarije”.

Dejan Dragojević - Screenshot

Iako se isprva mislilo da stiže samo na žurku, ravnopravan učesnik rijalitija “Parovi” postao je tada Dejan, rođeni brat Davida Dragojevića.

Vidjelo se od početka da je Dejan spreman za provod i žurku, kao što je uostalom i izjavljivao. Posebno je napominjao da jedva čeka da se sve preseli na bazen gdje može da bude svega.

Pominjao je i Dalilu kao potencijalnu metu – to je i uradio! U više navrata su izazovno plesali pripijeni jedno uz drugo.

Međutim, ono što niko nije mogao da očekuje, je da će Dejan dohvatiti i djevojku njegovog rođenog brata Davida. Ona i Dalila su igrale pored njega, okrenute leđima, a on je nekoliko puta rukom posegao ka zadnjici Ljubine kćeri, svoje nekadašnje i tadašnje snahe Aleksandre Subotić.

Prvo neprimijetno, ovlaš, ramenom… Potom se izbezobrazio i krenuo je u konkretnije dodire. A onda je riješio i da ošacuje pogledom i krene ka njoj otvorenom šakom.

Pričali su tada, udario brat na brata, a kako je izgledao Dejanov i Aleksandrin intimni čin, pogledajte u galeriji ispod ispod.

Dejan i Aleksandra


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh