Vijesti

SKINULI MU 40.000 EURA OD HONORARA! Zvanična odluka PRODUKCIJE o Mihiću – otkriven ZABRANJENI detalj ugovora

Izlanuo se

U “Zadruzi” je maločas izbio žestoki sukob između Stefana Mihića i Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, zbog kog je obezbeđenje moralo hitno da reaguje.

Oni su prvo sklonili Miljanu na stranu, a zatim su krenuli da odvode Mihića u zatvor, kome se nije dopao grub način na koji su mu prišli, pa se sukobio sa njima.Stefan je uhvatio za gušu jednog od članova obezbeđenja, a kako bi se odbranili, oni su ga odgurnuli, kada je zadrugar pao niz stepenice (pogledajte OVDE).

Mihić je u besu, tokom svađe, otkrio zabranjenu informaciju, da je zbog sukoba u rijalitiju izgubio ogroman novac. Ja sam ovde izgubio 30.000 – 40.000 evra na fizičke kontakte, vama je to smešno – istakao je zadrugar i zaprepastio sve.

Ni pored toga što je ostao bez velikog dela honorara, on se ne smiruje i dalje pravi probleme.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh