Vijesti

Ukrajina NATO-u: Dajte nam još oružja odmah, koliko se još Buča mora dogoditi?

Dmitro Kuleba danas je sugerirao da će njegova zemlja dobiti još oružja od članica NATO-a pa dodao da su u tijeku razgovori na kojima će se odlučiti kad će se to točno dogoditi.

Putin i Zelenski - Novi

Ili ćete nam pomoći sada – govorim o danima, a ne tjednima – ili će vaša pomoć stići prekasno, zbog čega će umrijeti još više ljudi”, rekao je Kuleba. Rekao je da mu je rečeno da će trebati vremena kako bi se oružje isporučilo Ukrajini pa dodao kako “za to nema vremena”.

Optužio je saveznike da “čine nešto tek nakon što se dogode tragedije poput Buče”. Postojeće sankcije nazvao je “nedovoljnima” te ponovio da treba zabraniti uvoz ruske nafte i plina jer taj uvoz “financira ruski ratni stroj”.

“Koliko Buča se mora dogoditi prije nego što uvedete te sankcije?” zapitao se Kuleba.

Dodao je kako je masakr u Buči “samo vrh ledenog brijega”, dodavši da je situacija u Mariupolju “puno, puno gora u svim aspektima”. prneosi !Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh