Vijesti

ISPLIVAO SNIMAK KAKO DALILU BIJE BIVŠI! Opalio joj ŠAMARČINU, pala kao pokošena, ŠOK scena kruži DRUŠTVENIM MREŽAMA DA SE SLEDIŠ!

Dalila Dragojević je uvek imala problema sa bivšim momcima, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao snimak kako je njen bivši dečko Mladen Vuletić ošamario.

Zadrugarka Dalila Dragojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u rijalitiju ,,Parovi”, a u jednoj sezoni odnela je i pobedu.

Tokom boravka u rijalitiju ,,Parovi” ona je ušla u emotivni odnos sa Mladenom Vuletićem. Njihova veza bila je i te kako burna i napeta, a onda je u jednom trenutku situacija eskalirala, te je od njega ,,popila” žestoku šamarčinu,piše Kurir.

Snimak na kom Mladen udara Dalili šamar postao je viralan na Instagram profilima i to samo nešto kasnije pošto je Dragojevićka iznela ispovest o tome da su je bivši momci maltretirala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh