Vijesti

Sarajevo: Na Zetri 25. i 26. septembra prve doze i revakcinacija Pfizer vakcinom

Bit će omogućena i revakcinacija Pfizerom onih koji su prvu dozu primili van Kantona Sarajevo

U subotu i nedjelju 25. i 26. septembra bit će na raspolaganju 5.184 prvih doza Pfizer vakcina na vakcinalnom punktu Zetra u Sarajevu, javlja Anadolu Agency (AA).

Od navedenih datuma bit će omogućena i revakcinacija svih onih koju su prvu dozu vakcine Pfizer primili van Kantona Sarajevo, kao što je to ranije omogućeno i za vakcine AstraZeneca i Sinopharm.

Građani koji su primili prvu dozu van Kantona Sarajevo, a revakcinisani su u KS, mogu dobiti QR kod putem Aplikacije za registraciju onih koji su se vakcinisani van KS koja se nalazi na službenoj stranici Zavoda zdravstvenog osiguranja KS.

Vakcinalni punkt Zetra i Ministarstvo zdravstva KS ne izdaju potvrde o vakcinaciji, ne daju tehničku podršku , jer je za to isključivo nadležan Zavod zdravstvenog osiguranja KS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh