Vijesti

OVO SU RODITELJI DISKVALIFIKOVANE VANJE KNEŽEVIĆ: Tek da joj vidite MAMU

Nakon što je iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda diskvalifikovana Vanja Knežević, 18-godišnja djevojka iz Banjaluke, o njoj se strasti ne smiruju.

Vanja Knežević - Screenshot

Evo kako izgledaju njeni roditelji, imali smo priliku da ih vidimo na njenom prvom nastupu u Zvezdama Granda ove sezone.

Ponosno su pratili njen nastup, koji je tada očarao i žiri.

Povodom diskfalifikacije kandidatkinje Vanje Knezević iz emisije Zvezde Granda, Grand produkcija izdaje sljedeće saopštenje, a mi vam ga prenosimo u cjelosti.

– Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje – počinje saopštenje i dodaju:

– Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i nestiinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu. Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica – napominje se u saopštenju i dodaju da će se toga držati i u budućnosti.

Porodica, Vanja Knezevic – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh