Vijesti

Ismet Gavrankapetanović vraćen na Medicinski fakultet u Sarajevu – raspoređen u nastavu

Ismet Gavrankapetanović, v.d. direktora Opće bolnice Prim. dr. Abdulah Nakaš u Sarajevu, uskoro se vraća na Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu kao predavač, piše Oslobođenje.

Ismet Gavrankapetanoviić - Fokus

Naime, 14. decembra 2020. godine šef Katedre za hirurgiju dostavio je raspored trećeg bloka nastave iz predmeta Hirurgija koji uključuju neobrađene predmetne oblasti za studente devetog semestra.

Tamo je navedeno da je potrebno izvršiti korekciju predavača predmeta ‘ortopedija’, te da je umjesto dr. Adnana Talić-Tanović potrebno napisati dr. Ismet Gavrankapetanović.

U obrazloženju je navedeno da se prof. Ismet Gavrankapetanović raspoređuje u nastavu po rješenju Općinskog suda u Sarajevu o određivanju mjere osiguranja,piše Pressmedia

Dopis potpisuje dekanesa Medicinskog fakulteta Semra Čavaljuga.

Također, dekanesa Čavaljuga zahtijeva da joj se odmah dostavi korigirani raspored, kako njoj tako i studentima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh