Tenis

Ko je atraktivna crnka na Đokovićevom treningu u Melburnu

Nole je sparingovao sa Svinijem

Tokom treninga Novaka Đokovića na Rod Lejver Areni u subotu ujutru, određenu pažnju privukla je atraktivna crnka koja je stajala pored terena.

Međutim, pomenuta djevojka nema nikakve veze sa Đokovićem i njegovim timom, već je sestra njegovog sparing partnera sa tog treninga – Dejna Svinija.

Njeno ime je Ema i iskoristila je odličnu priliku da uživo, iz “najboljih redova”, gleda Đokovića – čime se pohvalila i putem Instagrama, gdje je podijelila nekoliko snimaka.

Sam Svini potiče iz radničke porodice. Otac mu je radio kao čistač, dok je mama bila član frizerske kompanije i radi u magacinu u distribuciji.

Klej i Mišel, kako se Svinijevi roditelji zovu, nisu imali sredstava da mu plaćaju časove tenisa, te je sam Dejn “onlajn” prikupio oko 10.000 dolara za početak karijere.

Ima startijeg brata Blejka, tu je i pomenuta Ema, dok je otac Klej još ranije preuzeo brigu o Dejnu i postao njegov trener.

Nikada do sada nije igrao na Grend slemovima, rođen je 2001. godine, te će mu učešće na Australijan openu biti debi na velikoj sceni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh