Tenis

Novak Đoković na svadbi brata zapjevao čuveni hit Kemala Montena

Saška Veselinov i Đorđe Đoković su se vjenčali u ponedjeljak, pa tim povodom organizovali i ozbiljnu feštu na primorju, u Crnoj Gori.

Novak na vjenčanju - Instagram

Mikrofona su se latili pjevači Sergej Ćetković, Željko Samardžić… Ali i mladoženjin čuveni brat, teniser Novak Đoković.

Njih dvojica su, uz malu pomoć mlade, otpjevali za sve prisutne veliki hit Kemala Montena “Nije htjela”, pa pobrali sve simpatije.

Prijatelji koji su ovjekovječili ovaj trenutak brzo su isti i objavili na Instagramu, a po svemu sudeći, prijatelji i članovi porodica Veselinov i Đoković se baš ludo provode.

Podsjetimo, Saška i Đorđe su sudbonosno „da” izgovorili u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Poslije svadbenog ručka, otputovali su sa svatovima u Crnu Goru, pa nastavili šou. prneosi Radiosarajevo


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh