Tenis

Neprimjetni Đoković posmatrao meč Zvezde

Reporterima i novinskim agencijama je promaklo da je Novak Đoković došao na “Marakanu” da posmatra meč Crvene zvezde i Makabija Haife za ulazak u Ligu šampiona.

Novak Đoković - Avaz.ba

Istorijski, meč Crvene zvezde i Makabi Haife, duel koji će dugo pamtiti i sa tugom ga se sjećati navijači “Crveno-bijelih”, pratio je i najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković.

Srpski sportista se pojavio tokom ovog meča u jednom trenutku u loži na zapadnoj tribini stadiona “Rajko Mitić”, a zanimljivo da ga kamere nisu primjetile, pišu Nezavisne.

Nekako je sve prošlo neprimjetno, kako i ne bi kada je sa velikom pažnjom posmatrana utakmica, a Novak je došao poslije prvog zvižduka sudije.

Pogledajte na snimku ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh