Tenis

Tara Đoković glavna zvijezda u Dubaiju! Novak i Jelena izveli kćerku u provod, pogledajte prve fotografije!

Novak Đoković je stigao u Dubai gdje se sprema za svoj prvi turnir u 2022. godini. Sa Novakom je doputovala i cijela njegova porodica, što tenisera posebno čini sretnim, jer su Jelena i djeca neko vrijeme bili u Marbelji, odvojeni od njega.

Djokovići - Ekskluziva

Prvo što su Novak i Jelena u Dubaiju obišli bio je srpski paviljon na Dubai Expo. Iako se Novak upisao u knjigu utisaka, a Jelena se obratila prisutnima, glavna zvijezda ove posjete ipak je bila Tara Đoković.

Preslatka kćerka Novaka i Jelene Đoković, prelijepo odjevena u bež odevnu kombinaciju, iz ruku nije ispuštala ruku svog oca, a rado je pozirala sa njim i oduševila sve prisutne.

Porodica Đoković ponovo je oduševila sve, koji su u srpskom paviljonu imali priliku da ih vide i čuju. A nakon posjete centru, Novak nastavlja sa posvećenim pripremama za turnir. prenosi “Ekskluziva“.

Tara Đoković – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh