Tenis

BRATANICA NEKADA NAJLJEPŠE SPORTISTKINJE SVIJETA ZAVELA ZVIJEZDU JUVENTUSA: Ljepotu je nasljedila od SLAVNE TETKE i izgleda TOP

Gabrijela Sabatini, teniserka za kojom su svojevremeno milioni širom svijeta uzdisali i smatrali je jednom od najljepših sportistkinja, a njena bratanica Oriana Sabatini već duže vrijeme uživa u ljubavi sa zvezdom Juventusa Paulom Dibalom.

Oriana Sabatini i Paulo Diyabla - Kurir

Sabatini redovno objavljuje na društvenim mrežama i stavlja do znanja nekadašnjim obožavaocima da i dalje zrači lepotom i izgleda kao da nije ušla u šestu deceniju života.

Njena bratanica Orijana Gabrijela Sabatini (po tetki je dobila drugo ime) ne zaostaje u objavljivanju fotografija na društvenim mrežama, a samo jedan pogled na nju biće dovoljan da vam bude jasno od koga je nasledila ljepotu.

Argentinka je tokom bogate karijere osvojila 27 turnira, jednu titulu na US openu, međutim nikada se nije popela do prve pozicije na WTA listi, prenosi “Kurir“.

View this post on Instagram

Los amo ❤️ gracias por estos días increíbles! @orianasabatini @paulodybala Kaia

A post shared by Gabriela Sabatini (@sabatinigaby) on

Najbolji plasman karijere bio joj je treće mijesto, a iste godine je osvojila i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu.

View this post on Instagram

?

A post shared by の 尺 ノ ム 刀 ム (@orianasabatini) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh