Tenis

Damir Džumhur u vezi sa srbijanskom manekenkom Sofijom Milošević?

Pjevačica Rialda Karahasanović je potvrdila da više nije u vezi s bh. teniserom Damirom Džumhurom. I to nekoliko sedmica nakon što je objelodanila novu ljubav.

Damir Džumhur - Sportsport.ba

Također, osvrnula se na natpise u medijima koji se tiču navodne Džumhurove veze sa srbijanskom manekenkom Sofijom Milošević, piše Avaz.

– Njih dvoje nisu u vezi i ja ne ratujem sa Sofijom. Oni se druže, znam to otprije. U svakom slučaju, ja s Damirom već određeni period nemam ništa. Potpuno mi je bespotrebno da komentiram šta mislim je li ili nije OK. Sve i da jesu zajedno, to nije moja stvar. Damir i ja ostali smo u korektnim odnosima. Da ne ispadne da ratujem i s njim – govori Karahasanović.

Džumhur se povodom ovoga nije oglašavao, dok je Milošević porekla bilo kakvu emotivnu vezu s bh. teniserom osim prijateljske.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh