Rukomet

Vladimir Vranješ: “Pobjeda protiv Estonije je imperativ”

Estonija je tradicionalno neugodan protivnik.

Vladimir Vranješ - Avaz.ba

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine 6. i 10. januara očekuju dvije veoma važne utakmice grupe 2 kvalifikacija za Evropskog prvenstvo 2022. godine protiv Estonije. Izabranici selektora Bilala Šumana su veliki optimisti, ali su svjesni da igraju protiv Estonaca, koji su nam tradicionalno uvijek bili neugodan protivnik, piše “Avaz“.

Ipak, svi su uvjereni da ćemo iz ove dvije utakmice koje slijede izvući pozitivan rezultat i plasirati na EURO.

– Estonija je puno bolja ekipa nego što je ranije bila kada smo igrali protiv njih. Gledali smo ih protiv Austrije, ekipa su koja dosta trči. Ali ako se dobro spremimo, možemo odigrati tamo jednu dobru utakmicu i donijeti dva boda, a onda i kod kuće pokušati pobijediti, optimista je Vladimir Vranješ.

Opis: Izjava Vranješa


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh