Ostali sportovi

Vraća se iz penzije: Tyson će se boriti protiv Paula

Dogovoren je bokserski meč u kojem će se u julu sastati Mike Tyson i Jake Paul, objavio je Netflix prije nekoliko trenutaka.

Mike Tyson i Jake Paul - Netflix

Meč će biti održan na stadionu NFL ekipe Dallas Cowboysa koji prima 80.000 gledaoca. Također, meč će se održati u režiji Netflixa te će svi pretplatnici moći gledati borbu, a iz ove kompanije ne kriju zadovoljstvo:

“Mike Tyson jedna je od najvećih ikona u historiji boksa, a Jake Paul je u ovom trenutku jedno od najvećih imena u svijetu sporta. Presretni smo što možemo organizirati ovako veliku i historijsku borbu i ne možemo dočekati da ova dva velikana uđu u ring”, izjavio je Gabe Spitzer, jedan od glavnih ljudi u kompaniji.

Tyson će se za ovu borbu vratiti iz penzije nakon što je 2020. odradio eksibicijski meč protiv Roya Jonesa Jr. Što se tiče Jakea Paula, on je posljednji meč odradio prošlog vikenda kada je nokautirao Ryana Bourlanda u prvoj rundi, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh