Ostali sportovi

Šokirat ćete se kada vidite kako su izgledale teretane 40-ih godina: Pogledajte što sprave rade ovim ženama VIDEO

Jasno je danas da ovakva vrsta vježbanja zapravo i nema previše smisla.

Mnogi ljudi vjerojatno sanjaju treninge, pogotovo u teretanama, bez pretjeranog fizičkog napora i samo čekaju dan kada će netko izumiti takve sprave. Nema ništa bolje od toga da samo stojite ili držite poziciju, a da sprava radi sve za vas. Samo tko će biti dovljno lukav i pronicljiv da otvori takvu vrstu teretane?

Pa zapravo one su već odavno otvorene, odnosno, bile su otvorene i vrlo popularne još 40-ih godina prošlog stoljeća. Na Twitteru se pojavio video na kojem se može vidjeti kako gomila žena u teretani “vježba” na raznim mehaniziranim i automatiziranim spravama. Sprave izgledaju kao nešto što masira ili pritišće određene djelove tijela kojima nedostaje “treninga”, poput bedara, listova, trbuha, ruku, stražnjice.

Jasno je danas da ovakva vrsta vježbanja zapravo i nema previše smisla, osim što može poslužiti kao dobra masaža. No, zanimljivo je vidjeti, ako ništa, barem veselje na licima ovih ljudi, prenosi Klik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh