Ostali sportovi

Tajson Fjuri prozvao Britansku vladu povodom ubistva rođaka

Tajson Fjuri poziva vladu Britanije na mjere za odvraćanje “zločina nožem”, poslije ubistva njegovog rođaka.

Tyson Fury - screenshot

Britanski bokserski prvak Tajson Fjuri rekao je da je njegov rođak izboden na smrt u nedjelju dok je pozvao Britansku vladu da preduzme korake za suzbijanje zločina nožem, pišu Nezavisne.

Fjuri se oglasio na društvenim mrežama povodom nesrećnog događaja.

“Moj rođak je sinoć ubijen, izboden nožem u vrat, ovo postaje smiješno, idioti nose noževe”, rekao je Fjuri na društvenim mrežama.

“Ovo mora prestati što prije, vlada Ujedinjenog Kraljevstva mora uvesti veće kazne za zločin nožem, pandemija je i ne znaš koliko je loše dok ne strada jedan tvoj! Život je vrlo dragocjen i može ti se vrlo brzo oduzeti, uživaj u svakom trenutku. Počivaj u miru Riko Barton neka ti Bog podari dobro mjesto na nebu. Vidimo se uskoro #SamoKukaviceNoseOružje.”

Policija u Mančesteru u Engleskoj identifikovala je Rika Bartona (31) kao žrtvu uboda nožem i objavila je da su dvojica muškaraca uhapšena u tom slučaju.

Ubod nožem dogodio se u nedjelju oko 3 sata ujutro ispred noćnog kluba u Gus Grinu, četvrti u Altrinčamu u širem području Mančestera, rekla je policija u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh