Ostali sportovi

TEŠKO PRETUČEN POZNATI RUKOMETAŠ: U BOLNICI MU SE BORE ZA ŽIVOT

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) koji igra za Butel pretučen je u Skoplju i trenutno se bori za život u tamošnjoj bolnici!

Denis Tot - Hayat

Zaprimljen je u nju rano jutros s teškim povredama po cijelom tijelu, a ono što trenutno njegov klub može potvrditi jest da mu je situacija kritična i da se bori za život, ali da nije poznato što mu se točno dogodilo.

Ima više fraktura i brojne druge povrede, vjerojatno nastale nakon što su ga tukli tupim predmetima, ali i šakama, nogama…

Zasad se policija nije izjasnila o zločinu nad Denisom, ali uskoro bi trebali biti poznatiji barem neki detalji. Kontaktirali smo njegovog brata Borisa, koji igra u Nizozemskoj i potvrdio je vijesti iz Makedonije. prneosi “Hayat“.

Roditelji su na putu za Skoplje, ali nemamo još previše informacija o tome što se tačno dogodilo – kazao je vidno uzdrmani Boris, inače perspektivni vratar, piše Večernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh