Ostali sportovi

Kafić iz Bosne i Hercegovine nudi besplatno piće vaterpolistima Srbije do kraja života

Vaterpolisti Srbije plasmanom u finale Olimpijskih igara su obezbijedili su još jednu medalju Srbiji. U nedjelju u jutarnjim satima po našem vremenu mogu da se pozlate ukoliko savladaju Grčku.

Vaterpolisti Srbije - Screenshot

Zlatna generacija, kojoj je ovo posljednje takmičenje na okupu, uspjela je da se revanšira Španiji za poraz iz grupe faze ovog turnira i to na kakav način – preokretom u završna dva minuta utakmice.

Velike čestitke na pobjedi stižu sa svih strana, a možda i najinteresantnija stigla im je iz jednog banjalučkog kafića pod imenom Čađave dvocijevke. Naime, oni garantuju besplatno piće do kraja života za srbijanske vaterpoliste.

– Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života, stoji u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

U to ime ih je kontaktirao banjalučki ATV, a kafić kaže da se za ovaj potez odlučio istog časa kada je Filip Filipović postigao pobjedonosni gol u posljednjem minutu meča.

– Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srbijanskog naroda i kako se do posljednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmjerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu u Čađave dvocijevke da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih, rekao je Duško Vučenović, koji je vlasnik kafića Čađave dvocijevke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh