Ostali sportovi

Novi uspjesi karatista Bjelopoljca, ovog puta na super jakom turniru u Sarajevu

Karatisti Bjelopoljca nastavili su nizati uspjehe. Nakon Nikšića i Širokog Brijega, nove medalje osvojene su u Sarajevu, na trećem “Perfekt Glory kupu” u organizaciji KBS Perfekt iz Sarajeva.

Učešće na ovom turniru uzelo je šest stotina takmičara iz ukupno 56 klubova iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Bjelopoljac koji se predstavio sa trojicom takmičara osvojio je jednu bronzanu medalju, te jedno peto mjesto u seniorskoj, te jedno srebro i jednu bronzu za omladinske uzraste.

– Malo sreće nedostajalo nam je za bolji plasman u kategoriji seniora, ali i ovakvim ishodom možemo biti zadovoljni. Imali smo nažalost jednu težu povredu kod seniorskog takmičara. Moram i ovog puta istaknuti odličnu organizaciju. Našim takmičarima želim sreću već narednih vikenda kada nas čekaju značajni turniri u Živinicama i u Bugojnu, rekao je prvi čovjek KK Bjelopoljac, Adnan Pajić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh