Ostali sportovi

McGregor nije ostao dužan Khabibu: “Ako želiš bezobrazno komentirati… Vrati se ako se usudiš”

Conor McGregor odgovorio je Khabibu Nurmagomedovu na poruku koju je ovaj objavio na društvenim mrežama nakon što je Irac doživio prvi nokaut u karijeri u meču protiv Dustina Poiriera. Diamond je na UFC-u 257 šokirao MMA zajednicu nokautiravši McGregora u drugoj rundi, nakon što je rudnu i pol bio osjetno lošiji.

Conor McGregor - UFC

Mnogi su imali štošta za reći o tom porazu, a među njima se našao i McGregorov mrski rival Khabib.

“Tako ti to ide kada napustiš svoju momčad i sparing partnere koji su te napravili prvakom, te odeš trenirati s malom djecom daleko od realnosti”, napisao je Khabib.

Na pitanje što misli o tome McGregor je još jednom pokušao isprovocirao Khabiba da se vrati u oktogon i pruži mu priliku za revanš.

“Ako želi bezobrazno komentirati moj poraz, nek se vrati u oktogon i idemo ponovno. To borba progovara iz njega. Ako se vraćaš, vrati se. Vrati se ako se usudiš”, rekao je McGregor.

Teško da će se Dagestanac vratiti nakon viđenog, jedino ako Michael Chandler počisti laku kategoriju pa se zbog tog izazova odluči vratiti. Jednostavno je teško zamisliti da će se vraćati zbog McGregora nakon ovakve izvedbe,piše Pogled.

Recimo i da se sam Conor McGregor oglasio nakon poraza na svojim društvenim mrežama:

“Hvala svima na podršci. Nije to bila moja noć / jutro, ali dobra borba koja mi može pomoći da dalje napredujem. Uzbuđen sam zbog trilogije koja je sada ispred mene. Dustin je sjajan borac i veselim se da ćemo ovo ponoviti. Podižem nogu i svoje raspoloženje na putu prema kući. Bog nas sve blagoslovio”, napisao je Irac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh