Košarka

Hadžihafizbegović proslavio pobjedu Zmajeva u društvu Dobre, Bjelogrlića i Diklića

Suze i “Bosnom behar probeharao” orilo se u mom srcu i u Beogradu Volim te Bosno domovina moja, bravo giganti

Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović prokomentarisao je na društvenim mrežama pobjedu košarkaške reprezentacije BiH nad evropskim prvakom Slovenijom rezultatom 97:93.

Njega je ova pobjeda zatekla u Beogradu i to u društvu velikana glumišta Dragana Bjelogrlića, Bogdana Diklića i Anicom Dobrom.

– Sinošnja historijska pobjeda Zmajeva zatekla me u Beogradu na svadbi Mine Sovtić, kćerke moje velike i dugogodišnje prijateljice Anice Dobre. Slika sa Anicom, Draganom Bjelogrlićem i Bogdanom Diklićem nastala je minut nakon kraja utakmice u Kelnu u restoranu Kalemegdanske tvrđave. Suze i “Bosnom behar probeharao” orilo se u mom srcu i u Beogradu Volim te Bosno domovina moja, bravo giganti – poručio je Hadžihafizbegović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh