Košarka

Jusuf Nurkić odgovorio Dodiku: Ono za šta vi navijate mrzi samu sebe!

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić nastavio je sa prepucavanjem putem društvenih mreža sa Igorom Dodikom, sinom Milorada Dodika.

Jusuf Nurkić - Haber.ba

Čitav verbalni sukob započeo je riječi ministra zdravlja RS Alena Šeranića kako će se pacijenti zaraženi COVID-19 u turama od sat vremena, svakog dana slati u Federaciju BiH iz RS.

– Čije državljanstvo imaš ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al’ šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj – napisao je tada Nurkić i dočekao Dodikov odgovor.

– I poslije se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno – napisao je tada Dodik.

Nurkić je kasnije konstatovao da “reprezentacija za koju navija Dodik samu sebe mrzi” i nastavio je prepirku.

– Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, verujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navijaj za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lijep stih – napisao je košarkaš, a onda nastavio:

– A ko koga mrzi ovde, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva, a ako ogledalu ne veruješ vidi šta kaže crna lista, ona će ti reći je l’ ti savjest čista – rekao je Nurkić.

Ono što se pita BIH javnost, ali i mi u Srbiji, jeste da li je ovako nešto potrebno svima nama u ovakvom trenutku u kakvom se sada nalazimo izazvanom koronavirusom, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh