Fudbal

Užas u Rosariju: Dok je Messi igrao utakmicu, porodica mu doživjela horor

Naoružani pljačkaši pobjegli su s više od 18.000 funti u argentinskim pezosima iz obiteljskog supermarketa supruge Lionela Messija nakon što je na meti bili njena rođakinja.

Lionel Messi - vijesti.ba

Rođakinja Antonele Roccuzzo, koju lokalno stanovništvo zove 23-godišnja Agustina Scalia, prevozila je više od 18.000 funti u argentinskim pezosima iz obiteljskog supermarketa u Lavelleu, blizu središta Rosarija, u obližnju banku kada su opljačkani u srijedu ujutro piše Daily Mail.

Kriminalci su pucali u automobil prije nego što su pobjegli nakon nasilne pljačke, a na fotografijama s mjesta događaja vidi se metak zabijen u bočnu stranu vozila.

Pretpostavlja se da su dvojica napadača izašla iz bijelog automobila, za koji se pretpostavlja da je Ford Focus, sa zatamnjenim staklima u centru grada i prišla crnom Chevrolet Onixu koji je vozio Agustina, zajedno s dvoje zaposlenica supermarketa, jednim muškarcem i jednom ženom. .

Pljačkaši su zatim razbili jedan od prozora automobila i zgrabili dva ruksaka, svaki pun s četiri miliona pezosa u gotovini, prije nego što su pobjegli.

Srećom, nitko nije teže povrijeđen, iako je putnicima pružena pomoć zbog šoka. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh