Fudbal

Neymar dobio ćerku sa ljepoticom koju je prevario: Ponižavao se da bi mu oprostila, a sad su sretan par

Neymar dobio drugo dijete sa drugom djevojkom. Brazilski superstar je postao otac, a Bruna Biancardi je na svijet donijela djevojčicu.

Neymar - Reuters

Njih dvoje su objavili nekoliko zajedničkih fotografija.

„Naša Mavi je stigla da upotpuni naše živote. Već te volimo, hvala što si izabrala nas“, stajalo je u zajedničkoj objavi.

Njihova veza je na momente bila pravi poligon za skandale. Neymar je nedavno prevario Brunu sa drugom devojkom, pa je odlučio da se javno ponižava kako bi mu ona oprostila.

U avgustu prošle godine su raskinuli vjeridbu, a nekoliko mjeseci kasnije su obnovili vezu. Onda su u aprilu objavili da čekaju dijete.

Ipak, Neymar je opet prevario Brunu.

„Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osjećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema djetetu će pobijediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati“, poručio je Nejmar tada.

Izgleda je Bruna odlučila još jednom da mu oprosti. Neymar već ima sina Davia Luccu iz veze sa devojkom Carolinom Dantas.prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh