Fudbal

U ovome je ‘štos’: Trik kojem žena Zlatana Ibrahimovića duguje savršenu liniju u 6. desetljeću

Helena Seger, nekadašnja švedska manekenka, čitateljima iz regije najpoznatija je kao supruga nogometnog superstara Zlatana Ibrahimovića, a svojim zanosnim izgledom je ne samo privukla slavnog supruga već mu i redovito krade pozornost prilikom zajedničkih izlazaka.

Zlatan i žena - Hayat

Lijepa Helena od Zlatana je starija 11 godina, ali ta razlika u godinama nije baš vidljiva zahvaljujući njenom mladolikom izgledu. Da ne znamo da je švedska ljepotica ušla u šesto desetljeće života, prema njenim fotografijama nikad ne bismo pogodili da je ovog ljeta napunila 53 godine, piše Story.

Supruga Zlatana Ibrahimovića svoje isklesano tijelo rado pokazuje na plaži, a kad joj vidite fotografije u kupaćem teško se ne zapitati kako joj uspjeva izgledati tako dobro i održavati savršenu liniju.

U održavanju izgleda pomaže joj i genetika budući da je Helena visoka oko 170 centimetara, a kilaža joj varira od 52 do 55 kilograma pa i prirodno ima sve predispozicije za idealnu građu.

Međutim, prirodne predispozicije samo su joj dale temelje na kojima će raditi. Za svoju liniju se i ona mora dobrano pomučiti na napornim treninzima, a tajna je u tome što ne preskače vježbe s utezima.

Osim toga, Helena, kao i njen suprug, strogo pazi što unosi u organizam i rijetko jede nezdravu hranu. O njenoj se prehrani ne zna puno, budući da ljepotica ‘bježi’ od medija i rijetko daje intervjue, a ne pojavljuje se prečesto ni na javnim događanjima.

No, Zlatan je ponekad u medijima govorio o svojoj prehrani te je rekao da najčešće jede tjesteninu, meso, ribu i puno jaja.

Osim toga, naglasio je važnost dobrog sna, ali i činjenicu da se uspjeh može postići i bez savršenih uvjeta.

‘Tu sam i da podsjetim ljude da ne trebate savršene uvjete da biste uspjeli. Diljem svijeta sam vidio da nemaju svi pristup idealnoj hrani ili opremi za vježbanje. Znam da ja nisam imao, a pogledajte me sad’, rekao je u ranijem intervjuu za GQ. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh