Fudbal

Tvrtko Buljan potpisao dvogodišnji ugovor sa Širokim Brijegom

Tvrtko Buljan novi je branič NK Široki Brijeg.

Tvrtko Buljan - fena

Ovaj 23-godišnji Splićanin, koji je kao igrač HNK Hajduk Split prošlu sezonu proveo na posudbi u NK Solin na temelju ugovora o dvojnoj registraciji između dvaju klubova, stavio je potpis na dvogodišnji ugovor i postao novi igrač Plavo-bijelih.

Buljan od početka ovoga tjedna trenira s novim suigračima i važno je istaknuti kako ima i bh. dokumete te spada u kategoriju “zaštićenog godišta”, odnosno igrača mlađih od 21 godine koji moraju biti državljani Bosne i Hercegovine.

– Veoma sam sretan i zahvalan na ukazanoj prilici. Izuzetno sam zadovoljan prvim dojmovima o klubu i suigračima. Moj cilj je pomoći momčadi i dati osobni doprinos kako bi imali uspješniju sezonu od prethodne – poručio je Buljan.

Njegovi nogometni početci vezani su za školu nogometa RNK Split, odakle je prešao u Akademiju HNK Hajduk “Luka Kaliterna”, a nakon toga je kao igrač splitskih Bilih prve seniorske minute upisao u dresu NK Neretvanac Opuzen, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh