Fudbal

Na Koševu pojačanje najavljeno uz fotografiju Pabla Eskobara

Fudbalski klub Sarajevo u prethodnim danima se povezivalo sa brojnim igračima, a sada su na interesantan način nagovijestili i o kome bi se to moglo raditi.

Nakon što su se povezali sa Adalbertom Penjarandom (Penaranda), oni su krenuli i po Kevina Viverosa. Viveros je kolumbijski krilni napadač koji je u protekloj sezoni igrao za Deportivo Kali u svojoj domovini.

Poznato je odavno da je supruga vlasnika Sarajeva Ismira Mirvića iz Kolumbije i da je on često bio gost u toj državi, a nekoliko posljednjih putovanja je koristio i za skauting.

Na Koševu se čeka na potpis Viverosa, a korištenjem popularnog “meme-a” su naglasili koliko im znači ovaj potpis. Na slici se vidi Pablo Eskobar (Escobar), poznati kolumbijski narko-bos, obučen u dres Sarajeva koji čeka da se potpis ozvaniči.

Slika je uzeta iz popularne serije “Narcos” koja za temu jedne od svojih sezona ima upravo Pabla Eskobara.

Bio ovo neki znak ili ne za navijače Sarajeva, očigledno je da su na stadionu “Asim Ferhatović Hase” izuzetno uzbuđeni radi dolaska jednog od interesantnijih fudbalera u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh