Fudbal

Džeko odbio Saudijce, supruga uticala na izbor nove sredine: ‘Amra voli ovaj grad i njegovu kulturu’

Džeko će tako napustiti Italiju nakon osam godina

Kapitena BiH Edina Džeku samo potpis dijeli od prelaska u Fenerbahče, a turski mediji prenose da će za dvije sezone zaraditi deset miliona eura, prenosi Hayat.

Također dodaju da je imao tačno duplo jaču ponudu iz Saudijske Arabije, ali da je odlučio da je odbije jer želi da se okuša u dosta jačoj turskoj ligi.

Samo za potpis će od turskog kluba dobiti dva miliona eura, a sve bi trebalo da se završi u srijedu kada će Džeko stići u Istanbul.

Džeko će tako napustiti Italiju nakon osam godina. Boravak u Romi i Interu sigurno će dobro pamtiti, ali došao je trenutak za odlazak i Istanbul će biti novi dom.

Džeko je jako blizu Fenerbahčea. Razgovori su prošli veoma dobro i Džeko je spreman da dođe u Istanbul zbog činjenice da njegova supruga Amra voli grad i njegovu kulturu – piše “Milijet”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh