Fudbal

Šefild posvetio objavu Ahmedhodžiću: Naš bosanski ratnik

11 puta starter, sedam puta bez primljenog gola, napisano je u objavi posvećenoj našem fudbaleru.

Anel Ahmedhodžić - Sheffield United

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić oduševio je sve u Šefildu. “Zmaj” briljira u defanzivi, a ove sezone već je postigao i tri pogotka i zabilježio jednu asistenciju.

Ahmedhodžić je jedan od najboljih fudbalera “Oštrica”, a vrlo brzo je postao omiljen kod navijača ovog kluba. Našem fudbaleru su se naklonili i iz kluba. Na zvaničnoj Facebook stranici Šefild je objavio Ahmedhodžićevu fotografiju uz opis “Anel Ahmedhodžić, naš bosanski ratnik. 11 puta starter, sedam puta bez primljenog gola”.

Bh. reprezentativac je za Šefild odigrao 13 utakmica u prvenstvu. Što se Šefilda tiče, trenutno je nakon 17 odigranih utakmica u Čempionšipu na 4. mjestu sa 29 osvojenih bodova, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh