Fudbal

Anel Hadžić žestoko prozvao Zeljkovića i Dodika, Begović podsjetio na šta je upozoravao

Ne stišava se bura nakon što je Nogometni savez BiH potvrdio prijateljsku utakmicu sa Rusijom, a među brojinim oponentima su i naši bivši reprezentativci Anel Hadžić i Asmir Begović.

Anel Hadžić - SCsport.ba

Hadžić (33), koji je početkom ove godine okončao karijeru, na Instagramu je poslao veoma direktnu i oštru poruku u kojoj se dotakao predsjednika NS BiH Vice Zeljkovića i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Ovo je sad dokaz da Vico (Zeljković) po nalogu Dodika sve radi! Podržavaju agresora kao što su oni 90-ih podržavali! Guraju BiH u izolaciju sa ovim! Molim da igrači imaju kičmu i isprave se i kažu ne idem! Sramota!”, napisao je Hadžić koji je u najdražem dresu skupio 14 nastupa.

Istovremeno, legendarni bh. golman i trenutni član Evertona Asmir Begović (35) retwittovao je post u kojem je svojevremeno poručio kako naš nacionalni tim vode “kriminalci”.

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…”, napisao je 2021. godine nekadašnji golman Zmajeva.

Podsjetimo, utakmica između Rusije i BiH bi se trebala odigrati u Sankt Peterburgu 19. novembra, dan prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru, ali većina bh. sportske javnosti je ogorčena ovom odlukom i protiv je odigravanja meča. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh