Fudbal

Gareth Bale ostaje u Madridu? “Jutros je stigla ponuda. Ne znam, moramo razmisliti”

S prvim danom juna Gareth Bale se oprostio od Real Madrida. Devet godina je nosio dres Kraljevskog kluba i osvojio 19 trofeja, a sada je u potrazi za novim klubom u kojem će pokušati oživjeti karijeru.

Gareth Bale - Screenshot

Tako je prije nekoliko dana u engleskim medijima osvanula senzacionalna informacija da bi se Bale mogao vratiti doma, u Cardiff City koji ganja povratak u Premier ligu, ali postoji i mogućnost da će Velšanin ostati u Madridu.

To je jutros potvrdio Angel Torres, predsjednik španskog prvoligaša Getafea koji dolazi iz madridskog predgrađa.

“Jutros mi je ponuđen Gareth Bale. Moram razmisliti o tome i razgovarati s trenerom. Ne znam hoće li doći”, otkrio je Torres španskim novinarima tokom konferencije na kojoj su predstavljeni novi dresovi Getafea.

Getafe je prošlu sezonu okončao na 15. mjestu španske La Lige, a Baleov dolazak bio bi im ogroman vjetar u leđa. Bez ikakve dvojbe, njemu bi to bila odlična priprema za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru na kojem će predvoditi svoj Wales, prenosi Raport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh