Fudbal

Veliki sukob navijača Fejnorda i Rome u Tirani, povrijeđeni i policajci

U glavnom gradu Albanije večeras se igra finale Konferencijske lige.

Veliki sukob navijača Fejnorda i Rome u Tirani - twitter

U Tirani se večeras igra finale Konferencijske lige u kojem se sastaju Fejnord i Roma. I jedni i drugi imat će podršku svojih navijača u Albaniji.

Veliki broj pristalica Fejnorda i Rome stigli su u Tiranu, međutim, albanska policija je imala pune ruke posla dan uoči utakmice. Sinoć je došlo do sukoba navijačkih grupa.

Prema pisanju medija u Albaniji, sukobima su se priključili i lokalni navijači koji su se obračunali sa pristalicama Fejnorda. Najmanje dva policajca su teže povrijeđena i jedan državljanin Albanije, prenijeli su tamošnji mediji.

Podsjetimo, fudbaleri Fejnorda i Rome će večeras odmjeriti snage na stadionu Air Albania od 21 sat, piše Avaz.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh