Fudbal

Emeri: Odigrali smo skoro savršenu utakmicu

Trener Viljareala poslije pobjede nad Bajernom.

Unai Emery - Avaz

Treneru Viljareala Unaiju Emeriju (Emery) bila su pomiješana osjećanja poslije pobjede nad Bajernom kod kuće s 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, piše Avaz.

“Žuta podmornica” je slavila golom Arnoe Danžume (Arnaut Danjuma) u 8. minuti, ali je propustila još nekoliko izglednih prilika.

– Pokušavamo da dođemo do polufinala i sada smo odigrali skoro savršenu utakmicu. Bila bi savršena da smo napravili još veću prednost. Nećemo previše slaviti pobjedu, mogli smo da uradimo neke stvari bolje. Želimo da zahtijevamo više od sebe i da idemo korak dalje. Revanš će biti još teži – rekao je Emeri i dodao:

– Bajern je veoma dobar tim, ali pronašli smo odgovor za njih na svom stadionu. Znali smo u kojim situacijama se ne osjećaju najkomfornije i uspjeli smo da zaustavimo njihove najbolje igrače. Jasno je i da oni sada nisu pokazali svoje najbolje lice.

Revanš se igra 12. aprila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh