Fudbal

Anćeloti će voditi Real Madrid protiv Čelzija

Vraća se na klupu.

Carlo Ancelotti - Weloba.com

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti (Carlo Ancelotti) vraća se na klupu svoje ekipe na prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Čelzija nakon što je dobio negativan nalaz na koronavirus, saopćio je kraljevski klub u srijedu.

Anćeloti, koji je bio pozitivan 30. marta, nije otputovao u London s ekipom i propustio je subotnju pobjedu Reala u španskom prvenstvu od 1:2 nad Seltom Vigo.

– Real Madrid sa zadovoljstvom objavljuje da je naš trener Karlo Anćeloti dobio negativan rezultat na koronavirus te će stoga jutros otputovati u London kako bi se pridružio prvoj ekipi – stoji u saopćenju Real Madrida, prenosi Hina.

Real, koji je Ligu prvaka osvojio rekordnih 13 puta, pokušat će se “osvetiti” Čelziju koji ga je prošle sezone u polufinalu pobijedio ukupnim rezultatom 3:1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh